miércoles, 2 de noviembre de 2011

procés des de la denúncia fins a les proximes 72hores

en meu treball individual va del procés que fa la dona maltractada un cop fa la denúncia al pressumpte agressor fins que el jutge dictamina si aquest és culpable o inocent, és a dir, en un plaç de 72 hores.

2 comentarios:

  1. Silvia, ja saps que trobo molt interessant la teva investigació. Fem el mateix tema i m'interessa que concretis en això perquè ja que estic intentant acostar-me el màxim a tots els detalls de la violència de gènere, aquest serà un coneixement més.
    A més com a educadora és un col·lectiu amb el que m'encantaria treballar; així que he de conèixer tots aquests processos per ser conscient de tot allò que engloba la violència de gènere, que no és poc.
    Molts ànims amb la teva recerca. Esperaré les teves pròximes entrades per saber tots els detalls d'aquestes 72 hores!

    ResponderEliminar
  2. http://www20.gencat.cat/docs/Adjucat/Documents/ARXIUS/doc_37782615_1.pdf

    en aquest PDF de la generalitat he trobat tot el protocol d'actuació en cas de violència de gènere on ens diu quines xarxes intervenen des de serveis socials fins als cossos policials. d'aquest PDF destacaria el punt 4 ja que és el punt on ho explica tot detalladament.

    aquest document és de l'ajuntament de Girona, algú em podria ajudar i dir-me si en tots els pobles és el mateix? jo crec que si, oi? GRÀCIES!

    ResponderEliminar